Online shop

Ondanks dat de ontstuimige groei van online shopping iets afvlakt zijn online winkels nog steeds een sterk groeiend en strategisch verkoopkanaal. Daarom wilt u een eCommerce applicatie die u optimaal ondersteunt in het verhogen van de conversie ratio en het gemiddelde bedrag dat een klant bij u besteed. Hiervoor heeft u de beschikking over een groot aantal functionaliteiten, zoals o.a.:

  • Online kopers vinden de producten die ze willen
  • Verleiden van potentiële kopers door het optimaal inrichten van de Search Engine
  • De mogelijkheid om te navigeren met flexibele door de gebruiker in te stellen filters
  • Verhogen van de ordergrootte door promoties en cross selling voorstellen
  • Snelle en eenvoudige manier van betalen
  • Koppeling met een betaalservice zoals iDeal en Paypal.

Daarnaast wilt u voor specifieke doelgroepen of brands snel en effectief een affiliate shop kunnen inrichten met een eigen look and feel. Met de opkomst van andere distributiemodellen op het internet zoals de social communities is het ook belangrijk dat uw online shop of Affiliate eenvoudig benaderbaar is via deze kanalen.

Echter niet elke business is gelijk en elk online verkoopkanaal vergt een eigen aanpak. Wij helpen u graag in het bepalen van de juiste online strategie en het uitkiezen en implementeren van de juiste middelen. Bij McNolia hebben we ervaring met verschillende open source platforms die we zowel op grote als kleine schaal succesvol geïmplementeerd hebben bij onze opdrachtgevers.  Door onze ruime ervaring en pragmatische aanpak kunnen we u voorzien van een goed onderbouwd advies.