Analysis Specification

Voor elk project, maar zeker wanneer je de ontwikkeling laat 'offshoren', is het belangrijk dat je duidelijk, correct en volledig specificeert. Voor het bouwen van een applicatie geldt hetzelfde als wanneer je een discreet product maakt. Elke verandering later in het proces kost meer tijd, meer moeite en dus hogere kosten om te laten aanbrengen.

Ook moet een web applicatie project niet te groot worden in termen van bouwuren plus doorlooptijd voordat een oplevering plaatsvindt voor de eindgebruikers. Daarom is een goede afstemming van de online strategie met de business belangrijk en een juiste opdeling in deelopleveringen. Deze kunnen dan elke keer grondig getest en geaccepteerd worden door de business. Voor zakendoen op het web is het vooraf lang niet altijd duidelijk wat precies het gewenste resultaat gaat opleveren en maar al te vaak hebben de zakelijke gebruikers niet precies voor ogen hoe een applicatie er uit moet zien en wat deze exact moet doen. 

That is why our analysts / consultants work with a clear method that covers all these aspects. Our consultants have extensive experience in specifying (web) applications in a large number of website, portal and eCommerce projects. In an appointment we can show you how to get from a conceptual idea to the complete requirements definition and later the delivery of the final site or application and we sketch-up your  idea of a web application.